Mamma Pappa Troll

Mamma Pappa Troll

Johan älskar att busa med sin familj: Den fina damen, den läskiga piraten och det busiga trollet!

Pruttkuddar, gamla kalsonger och köttbullar som stoppas i näsan är några utav busen som trollas fram ur den magiska skattkistan.

"Mamma pappa troll!" är en fantastiskt rolig och spännande show som tar med publiken på ett musikaliskt äventyr och får alla att gunga med.

Om Johan

Entertainern Johan Östberg slog igenom i Tv-programmet Fame Factory 2004 där han blev tittarnas favorit. Därefter har han jobbat för SVT i olika produktioner bl. a. som programledare i Boom Shakalack.

När Johan själv inte står i rampljuset jobbar han som producent och står bakom en del kända låtar som bl. a. hiten "Supersommarhjälte" från Sveriges största barnprogram "Sommarlov". Han har ett brinnande intresse för barn och ungdomar och vill inspirera alla att våga tro på sig själv. Han står även bakom de kända karaktärerna Drill och Drull.

Spelas: Lördagen 30 juni kl. 13.00 i Folkets Park (teaterladan)

Biljettpris: Fritt inträde

Föreställningen görs i samband med Boxholmskalaset

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Jonas Helgesson - Stand Up komiker

Jonas Helgesson - Ett bra CP-liv

”Om du tycker livet känns ensamt, ingen ser dig, du känner dig anynom…. Bli CP, då kommer det problemet vara löst.”

Välkommen till en inspirationskväll med Jonas Helgesson. Med en blandning av allvar och humor tar Jonas upp ämnen som berör oss alla: Tro och tvivel, drömmar och besvikelser. Han vill få oss att bejaka det livet vi har fått, fokusera det vi kan, vara tacksamma och att se det fina i tillvaron trots alla svårigheter.  I den här turnén vill han också vara ärlig med sina brister. Alla har sina handikapp och det gäller att se dem som sina vänner istället för sina fiender, menar han.

Det som kännertecknar Jonas Helgessons stand up är hans självdistans och glimten i ögat. Hans stand up utgår väldigt mycket från hans eget liv och det som han är med om.

När: Torsdagen 13 september kl. 19.00

Mer info kommer

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Klura ut - med Cirkus Cirkör

Klura ut - med Cirkus Cirkör

Med kittlande akrobatik, trollbindande jonglering och svindlande höjder får vi följa tre artister som med humor och värme hjälper och stjälper varandra. Artisterna trasslar in sig och trasslar ut sig. Det blir inte alltid som de tänkt sig, utan oftast mycket bättre. Artisterna gestaltar vikten av samarbete, tillit och rätten att få vara sig själv. Välkomna till en show i nycirkusens magiska värld där allt är möjligt.

Ni får möta Baha, en jonglör med glimten i ögat, ständigt redo för lek och bus som gör avancerade diablotricks. Andrea, en urstark luftakrobat som älskar att snurra, vara upp och ner och med balans når oanade höjder. Den modiga och smidiga akrobaten Matt älskar att överraska med sina kluriga sätt att ta sig upp och ner i sitt rep.

Klura ut är en ordlös cirkusshow och kan förstås av barn med olika språkbakgrunder.

Spelas: Lördagen 8 september kl. 15.00

Biljettpris: 50 kr (kan ändras)

Max 235 platser

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Janne Schaffer

Samtal med Janne Schaffer

När: Måndagen 15 oktober kl. 19.00

Läs mer om Janne här

Mer info kommer

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Andreas Österlund & Pehr Trollsveden

När: Torsdagen 29 november

Återigen besöker Andreas Österlund oss och denna gång tillsammans med Pehr Trollsveden.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________